FOOTBALL LEAGUE

Παπαδόπουλος: “Η Βέροια άξιζε τη νίκη”

INTIME SPORTS

Η Βέροια έχασε στην έδρα της από το Διαγόρα, αλλά ο τεχνικός της "βασίλισσας του βορρά" τόνισε ότι η ομάδα του ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη.

Δεν μας ήθελε η μπάλα“, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος για να συμπληρώσει στη συνέχεια: ” Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Βέροια. Ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε πίσω με 0-2 με δυο σουτ έξω από την περιοχή.

Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ακόμη και μετά το χαμένο πέναλτι, δημιουργήσαμε άλλες δυο ευκαιρίες. Αυτή η ήττα μας φέρνει πολύ πίσω. Χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη μάχη για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις“.

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης, δήλωσε: ” Σταθήκαμε πολύ καλά στο ματς, ήμασταν καλά στημένοι. Αν ήμασταν τυχεροί, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην φάση του Σπάρταλη. Πιεστήκαμε μετά το 0-2 αλλά αντέξαμε. Ήταν καθαρό το γκολ της Βέροιας αλλά και το πέναλτι. Υπήρχε τράβηγμα. Σωστή και η αποβολή“.

Εκ μέρους των παικτών της Βέροιας, ο Νίκος Καλτσάς συμφώνησε με τον προπονητή του, λέγοντας: ” Προσπαθήσαμε σε όλο το ματς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας αδικεί το τελικό σκορ“.

Από τους παίκτες του Διαγόρα, ο Νίκος Χατζόπουλος σημείωσε: “Ήταν μια μεγάλη νίκη. Παλέψαμε πολύ για τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς, αλλά ήμασταν και τυχεροί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ