ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπογράφεται η ανάθεση της μελέτης για τη Νέα Τούμπα

Το γήπεδο της Τούμπας
Το γήπεδο της Τούμπας INTIME

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπογράφει η συμφωνία με τις εταιρείες που έχουν επικρατήσει στον σχετικό διαγωνισμό και θ' αναλάβουν την μελέτη για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του στη διάρκεια της Πέμπτης (9/6) ενημέρωσε για τα επόμενα βήματα που πρόκειται να γίνουν για τη Νέα Τούμπα μετά τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα καλέσει του εκπροσώπους της σύμπραξης εταιριών που προκρίθηκαν από τον διαγωνισμό που έχει ήδη διενεργηθεί για την ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του νέου γηπέδου έτσι ώστε να υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης των ονομάτων των συγκεκριμένων εταιριών πριν μπουν οι τελικές υπογραφές, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι πρόκειται για κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Το κόστος της μελέτης για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ υπολογίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι θα ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ