ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζουν τα μεταγραφικά

Ο Όλαφ Ρέμπε
Ο Όλαφ Ρέμπε MOTIONTEAM

Ο Όλαφ Ρέμπε λογικά θα αποσαφηνίσει αν και κατά πόσο ενεργά κινείται ο ΠΑΟΚ στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών ή αν το ρόστερ του Δικέφαλου έχει ήδη κλείσει.

Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (14/10) λογικά θα είναι και η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος στις μεταγραφές του. Αν δηλαδή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών ή αν θα προτιμήσουν έχοντας οριστικοποιήσει το ρόστερ να περιμένουν πότε θα ανοίξει η επόμενη μεταγραφική περίοδος, ώστε με μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών να προχωρήσουν στην ενίσχυση που θεωρούν αναγκαία για την ομάδα τους.

Το σίγουρο είναι ότι ήδη με την προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών με Μπράνταριτς και Κρίστο και την κρούση στο Μαουρίσιο, μετά το τέλος της περιόδου, στην Τούμπα έχουν δείξει πως θεωρούν ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυση στα χαφ και μεσοεπιθετικά.

Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες προέκυψαν ζητήματα με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Υπήρξαν κυρίως εσωτερικές συζητήσεις για τον Καγκάβα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, να επιμένει να ψάχνει ομάδα στην Ισπανία και τον Ασαμόα που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαμπντόρια.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πόσο ενεργά κινείται ο ΠΑΟΚ στην αγορά των ελεύθερων και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη αυριανή συνέντευξη Τύπου του αθλητικού διευθυντή του Δικέφαλου Όλαφ Ρέμπε, που δεν αποκλείεται να σημάνει και το τέλος των μεταγραφών για αυτήν την περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ