ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει του Μπράνταριτς

Croatia midfielder Filip Bradaric (24) celebrates the end of a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Croatia midfielder Filip Bradaric (24) celebrates the end of a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε και πάλι την περίπτωση του Κροάτη χαφ, Φίλιπ Μπράνταριτς, και φαίνεται ότι αυτή την φορά οι πιθανότητες να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Στην Ιταλία θεωρούν πολύ πιθανή την μετακίνηση του Φίλιπ Μπράνταριτς στη Θεσσαλονίκη και κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία της Κάλιαρι, στην οποία ανήκει ο Κροάτης μέσος, με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Μπράνταριτς δανεικό για τη φετινή σεζόν και στο συμβόλαιο δανεισμού του θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του που θα είναι υποχρεωτική. Αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ο Δικέφαλος αποκτά τον ποδοσφαιριστή μετακυλώντας την υποχρέωση για την πληρωμή της μεταγραφής του για το επόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ο Αμπέλ Φερέιρα θα δει να υλοποιείται μια εισήγηση του έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση. Και αυτό διότι ο Μπράνταριτς ήταν στην κορυφή της λίστας του Πορτογάλου τεχνικού όταν έψαχνε για ανασταλτικό μέσο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Φερέιρα ήθελε πέρυσι να αναβιώσει στον ΠΑΟΚ το δίδυμο Μίσιτς- Μπράνταριτς που έκανε πράγματα και θαύματα την χρονιά που η Ριέκα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κροατία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Επίσης αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μπράνταριτς στην Τούμπα θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά η ευχέρεια του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε να κάνει κινήσεις στην κροατική αγορά.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ