ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξανά για Βαρέλα η Κραϊόβα

Ο Γκουστάβο Βαρέλα με τα ασπρόμαυρα
Ο Γκουστάβο Βαρέλα με τα ασπρόμαυρα INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φερνάντο Βαρέλα πιθανότατα θα επιστρέψει στη Ρουμανία το καλοκαίρι όταν και θα έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε ως βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ενεργοποίησή του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η δήλωση του προπονητή του Δικεφάλου ότι ο έμπειρος στόπερ θα είναι στη διάθεσή του από εδώ και πέρα για να βοηθήσει δεν σημαίνει ότι έχουν αλλάξει και πολλά σε σχέση με το συμβόλαιο του.

Ο Βαρέλα το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Τούμπα και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο ρουμανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ρουμανία, ο Βαρέλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε συζητήσεις και το Γενάρη που τελικά δεν τελεσφόρησαν, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας, καθώς η Κραϊόβα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας θέλει να κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν και αναζητά ενίσχυση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ