SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Ολυμπιακός Βόλου 2-1: Ο Κούτσιας έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο στο 90+2'

Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αλμωπός Αριδαία - ΠΑΟΚ | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αλμωπός Αριδαία - ΠΑΟΚ | 26 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' δυσκολεύτηκε αλλά τελικά νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής με τον Κούτσια που είχε περάσει ως αλλαγή να σκοράρει στο 90+2' και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ Β' δυσκολεύτηκε αλλά τελικά νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής με 2-1 και επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές. Ο Κούτσιας που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση ήταν ο ήρωας του αγώνα για το Δικέφαλο καθώς σκόραρε στο 90+2' και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν στο 37' όταν από λάθος του Φιλίποβιτς, ο Πανίδης έκλεψε, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ξενοδόχοβ. Συγκριτικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πίεζε και έφτασε πιο εύκολα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως της έλειψε στο πρώτο μέρος η τελική πάσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με την κεφαλιά του Τσοπούρογλου και το σουτ του Τσαούση στο 48' και 49' αντίστοιχα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 51' ο Μάνγκα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μπράντονιτς να αξιοποιεί την πάσα του Γροσδή και να σουτάρει για το 1-0. Η απάντηση ωστόσο, της ομάδας του Βόλου ήταν άμεση και στο 59', ο Σιάφα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, κάνοντας το 1-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε αλλαγές στο 64' με τον ΠΑΟΚ να εκματελλεύεται το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω και να πιέζει για το γκολ της νίκης.

Αυτό ήρθε στο 90+2' όταν ο Κούτσιας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τη σέντρα του Φασίδη και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ Β': Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64' Καλουτσικίδης), Γροσδής, Σαλαμούρας (64' Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (60' λ.τ. Φασίδης), Πανίδης (64' Κούτσιας), Σπυρίδης (74' λ.τ. Κουλούρης).

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Μακροπουλιώτης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μάνγκα, Ντιαμπί, Σιαφά, Κότος (60′ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Ξύδας (68' Κόλα).

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ