SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου 2-1: Νίκησε στο τέλος ο Δικέφαλος

Ο Τζίμας πανηγυρίζει το γκολ του ΠΑΟΚ Β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου
Ο Τζίμας πανηγυρίζει το γκολ του ΠΑΟΚ Β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Πόντου με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στο 85' με τον Γκορτεζιάνι.

Ο ΠΑΟΚ Β' κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου στη Super League 2 εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 83' της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρήκε γρήγορα το πρώτο γκολ. Ο Τζίμας κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ανατροπή στην περιοχή και με εύστοχη εκτέλεση στο 9' έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια και μέχρι τη συμπλήρωση του ημίωρου στην Ευκαρπία ο ρυθμός έπεσε, με αμφότερες τις ομάδες να μην έχουν καθαρές φάσεις και το σουτ του Μελετίδη στο 44' να μην ανησυχεί τον Πίτκα, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του.

Ο Δικέφαλος δεν έγινε απειλητικός, αλλά διατήρησε το προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Πόντου μπήκε με διάθεση να πιέσει για να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ φλέρταρε με το δεύτερο γκολ στο 54', όταν η προσπάθεια του Γαϊτανίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δύο λεπτά πολιόρκησαν την περιοχή του Μπουργάνη, με την κεφαλιά του Κουάκου στο 71' να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια και τον Ρούνεϊ να βρίσκει δίχτυα στο επόμενο λεπτό.

Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Αμαραντίδης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και δύο λεπτά αργότερα πήραν ξανά το προβάδισμα με γκολ του Γκορτεζιάνι.

ΠΑΟΚ Β': Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Τσάουσης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Πανίδης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Αλόντο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Αμπουντού, Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ