SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' συνέτριψε με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες ο ΠΑΟΚ Β΄ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας για τη 17η αγωνιστική της Super League 2, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 17' ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα. Ο Χατζηστραβός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ που έψαχνε ωστόσο, ο Δικέφαλος ήρθε στο 32ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αναπτύχθηκε ωραία από τα δεξιά και ο Χατζηστραβός, έπειτα από συρτή, σέντρα νίκησε από το ύψος του πέναλτι τον Αστρά.

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, και πριν προλάβει ο Απόλλων να ανασυγκροτηθεί, είδε τον Αστρά να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να κόψει τον Κούτσια βρήκε με το χέρι του την μπάλα έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από το να διευρύνει το προβάδισμά του με τον Κούτσια στο 41', ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε με ντρίμπλα τον Γιαννίτση και δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια διάθεση και στο δεύτερο μέρος, διευρύνοντας το προβάδισμά τους στο 67'. Ο Κούτσιας, έπειτα από ασίστ του Πανίδη, έκανε την καρφωτή κεφαλιά, γράφοντας το 2-0. Πριν συμπληρωθεί ένα δεκάλεπτό από το δεύτερο γκολ, ο Πανίδης από συντελεστής είδε στη συνέχεια και το δικό του όνομα να γράφεται στον πίνακα των σκόρερ. Στο 76' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ Β': Μπουργκάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπουρόγλου, Κουλιεράκης, Μανολιούδης, Γιάξης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τσαούσης, Κούτσιας, Γκορντετζιάνι.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Πετράκης, Τιβόνε, Γιαννίτσης, Νούσιος, Ναλούσης, Χατζής, Ναραμόκο, Σταμάτης, Βίγια, Κόζβη.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ