ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρία ερωτηματικά για την ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει τον ημιτελικό της Τετάρτης (24/6, 21:30) με τον Ολυμπιακό και να πάρει την πρώτη του νίκη στα playoffs και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ. Τα πλάνα ενδεκάδας και τα ερωτηματικά.

Για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, οι τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τα δύο συνεχόμενα ματς χωρίς σκορ δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Ωστόσο συμβαίνει και όλοι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι απαραίτητο να κερδίσουν τον ΟΦΗ για να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στα φετινά playoffs και να μείνουν στη μάχη για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει άλλα δυο νέα προβλήματα να αντιμετωπίσει, εκτός από τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες των Μίσιτς, Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά και αυτή του Βέρνμπλουμ, που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται. Ο Πορτογάλος άφησε εκτός του σημερινού αγώνα τον Βιεϊρίνια και τον Πέλκα προκειμένου να ξεκουραστούν και να ξεπεράσουν πιο εύκολα τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν. Στόχος να είναι έτοιμοι για το πολύ σημαντικό ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό (24/6, 21:30).

Για το σημερινό παιχνίδι τρία είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Πρώτο από όλα αν θα διατηρηθεί αναλλοίωτο το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τους Εσίτι και Ελ Καντουρί που πήγε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ή αν ο Αμπέλ Φερέιρα θελήσει να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού αντί του Πέλκα. Τα ενδεχόμενα είναι να ξεκινήσει ο Λάμπρου ώστε να πάει στον άξονα ο Μπίσεσβαρ ή να προωθηθεί ο Καντουρί αν παίξει ο Μαουρίσιο. Εκτός και αν ο Φερέιρα αποφασίσει να ενεργοποιήσει το Στοχ -κάτι που θα αποτελέσει σίγουρα έκπληξη.

Το τρίτο έχει να κάνει με τον επιθετικό κορυφής με τους Άκπομ και Σβιντέρσκι να διεκδικούν τη θέση. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε στα δύο παιχνίδι με τον Άγγλο βασικό δεν είναι ευθύνη του ίδιου του Άκπομ καθώς η αλήθεια είναι ότι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν τροφοδοτήθηκε, ενώ στο ΟΑΚΑ δημιούργησε περισσότερο χώρους για τους συμπαίκτες του παρά έχασε ο ίδιος ευκαιρίες. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ ψάχνει το πρώτο του γκολ στα playoffs και αυτό το γεγονός ίσως φέρει στην ενδεκάδα και τον πρώτο του σκόρερ στη κανονική περίοδο τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, Μάτος και Γιαννούλης στα δύο άκρα της άμυνας, Ίνγκασον και Βαρέλα στα στόπερ (αν και δεν θα είναι έκπληξη να ξεκινήσει ο Μιχάι). Μπροστά σίγουροι είναι ο Μπίσεσβαρ σε ρόλο ελεύθερου χαφ και ο Λημνιός σε θέση εξτρέμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ