ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρέχουν για μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Τρέχουν για μεταγραφές

Στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ ψάχνει να καλύψει το κενό που αφήνει ο Δημήτρης Πέλκας με τον Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας να είναι ο πιθανός διάδοχος του μέχρι χθες αρχηγού του.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Την ώρα που ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Φενέρ, που θα του αποφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ο Δικέφαλος που θα βάλει στα ταμεία του κοντά στο 1,6 εκατομμύρια από την παραχώρηση του μέχρι πρότινος αρχηγού του προσπαθεί να κλείσει δύο μεταγραφικές κινήσεις ενός κεντρικού μέσου και ενός εξτρέμ.

Στην Ιταλία δημοσιεύματα κρατούν στο προσκήνιο τις περιπτώσεις των Μπράνταριτς και Ντεσπότοφ, για τις οποίες σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ωστόσο τουλάχιστον για την περίπτωση του Μπράνταριτς, που βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ο Δικέφαλος έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Αντίθετα τον Όλαφ Ρέμπε φαίνεται πως απασχολεί έντονα η περίπτωση του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας και δεν αποκλείεται εντός της ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί εκτός από έναν κεντρικό χαφ και έναν ακραίο με την περίπτωση του Κρίστο Γκονζάλες που ανήκει στην Ουντινέζε να είναι μια από αυτές που εξετάζεται.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να οριστικοποιήσουν το ρόστερ μέχρι και την τελευταία ώρα των μεταγραφών που ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ