ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τον απασχόλησε ο Ζοάο Βίκτορ που οδεύει προς Εμιράτα, παραμένει πρώτος στόχος o Κλάεσον

Ο Ζοάο Βίκτορ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ
Ο Ζοάο Βίκτορ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ζοάο Βίκτορ, αν και απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, η περίπτωσή του τελικά δεν προχώρησε, με τον Βίκτορ Κλάεσον να παραμένει ο πρώτος στόχος για τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση ενός εξτρέμ, με την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Βόλφσμπουργκ, Ζοάο Βίκτορ, να έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής αποτέλεσε πρόταση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Το συμβόλαιο του 27χρονου με τη γερμανική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές συνολικά με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ. Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Αραβίας και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του στα Εμιράτα.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Βίκτορ Κλάεσον. Ο 29χρονος αγωνίζεται στην Κράσνονταρ και έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022, με τον Δικέφαλο να προχωράει την περίπτωση του Σουηδού.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στην Κράσνονταρ έχουν αρχίσει ήδη και ψάχνουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κλάεσον, στην περίπτωση που τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ