ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το υπαρκτό ενδιαφέρον της Ναντ για Αουγκούστο και τι ισχύει με Ιντερνασιονάλ και Τάισον

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο INTIME

Η πρόταση της Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και όσα είπε ο προπονητής της Ιντερνασιονάλ για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάισον.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον είναι δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και οι δυο Βραζιλιάνοι του Δικεφάλου ωστόσο πρωταγωνιστούν σε σενάρια που τους θέλουν να αποχωρούν από την Τούμπα.

Τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία περί ενδιαφέροντος της Ναντ για τον Αουγκούστο φαίνεται να έχουν βάση. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι Γάλλοι έχουν καταθέσει πρόταση 3 εκατομμυρίων που όπως ήταν φυσικό απορρίφθηκε άμεσα. Ο ΠΑΟΚ έχει αρνηθεί μεγαλύτερες προτάσεις για τον 26χρονο χαφ, τον οποίο ανανέωσε το περασμένο φθινόπωρο μέχρι το 2026.

Όλα ωστόσο δείχνουν ότι μετά την περυσινή παραγωγική χρονιά που είχε, ο Αουγκούστο επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο και πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω από το όνομα του. Στην πράξη θα φανεί αν η συγκεκριμένη κινητικότητα θα φτάσει να δοκιμάσει τις αντοχές του ΠΑΟΚ, που αυτή τουλάχιστον την περίοδο δεν θέλει να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βραζιλιάνου.

Από την άλλη πλευρά η φημολογία περί επιστροφής του Τάισον στην Ιντερνασιονάλ έφτασε στο να γίνει ευθεία ερώτηση στον προπονητή της Εντουάρντο Κουντέ, με τον οποίο ο 35χρονος έχει καλές σχέσεις.

"Ξέρετε τα συναισθήματα μου για τον Τάισον. Όμως έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν έχουμε μιλήσει. Δυστυχώς συνεχίζω να μην ασχολούμαι με τα social media και δεν γνωρίζω κάτι για όσα γράφονται εκεί . Είναι γνωστό ότι έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι" απάντησε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν για όλα αυτά που γράφονται στην Βραζιλία, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία σχετική κρούση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ