ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Δικεφάλου για τα θύματα της Θύρας 7

Ο Ολυμπιακός τιμάει τη μνήμη των θυμάτων 40 χρόνια μετά την τραγωδία της Θύρας 7
Ο Ολυμπιακός τιμάει τη μνήμη των θυμάτων 40 χρόνια μετά την τραγωδία της Θύρας 7 EUROKINISSI SPORTS

Ανήμερα της 40ης θλιβερής επετείου από την τραγωδία στην Θύρα 7, ο ΠΑΟΚ τονίζει με μήνυμά του στα social media πως δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα 21 θύματα στο "Καραϊσκάκης" και όλα τα θύματα των γηπέδων.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί για την απώλεια 21 αθώων ψυχών πριν από ακριβώς 40 χρόνια (8/2/81) στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 στο πλαίσιο του νικηφόρου ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και μαζί του σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Πειραιώτες να δέχονται μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης και από άλλες ομάδες.

Μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να δείχνουν την αλληλεγγύη τους στην τραγωδία που συγκλόνισε την ερυθρόλευκη οικογένεια κάνοντας την ακόλουθη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter:

"Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της Θύρας 7 και όλα τα θύματα των γηπέδων. Χρέος μας είναι και να φροντίζουμε να δημιουργούμε συνεχώς συνθήκες ασφάλειας στα γήπεδα και τους αγώνες.

Τώρα, που ονειρευόμαστε σύντομα επανεκκίνηση και επιστροφή του κόσμου σ´αυτά". Σημειώνεται πως οι Θεσσαλονικείς συνόδευσαν το μήνυμα με φωτογραφία από τη Θυρα 7 του γηπέδου "Καραϊσκάκη" όπου ο Ολυμπιακός τιμάει τα θύματά του με τα 21 μαύρα καθίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στα υπόλοιπα κόκκινα και τα οποία σχηματίζουν συμβολικά τον αριθμο "7".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ