ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο video στον Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία χαμογελάει σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία χαμογελάει σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κοινοποίησε video στα social media στο οποίο ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο στον πάγκο του Δικεφάλου θα διαδεχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη ενημερώθηκε απ' τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Ο Σαββίδης μάλιστα με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ με video που κοινοποίησε στα social media αποχαιρέτησε τον Ουρουγουανό τεχνικό, που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, καταγράφοντας όμορφες του στιγμές στον πάγκο του Δικεφάλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Πέραν του βίντεο για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Ουγουανού τεχνικού, δίνοντας ευχές για το μέλλον και τονίζοντας ότι η πόρτα γι' αυτόν θα είναι πάντα ανοικτή στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Δεν αποχαιρετούμε ένα τόσο σημαντικό μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας, καθώς η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για όσα ήδη πρόσφερε και είμαστε βέβαιοι ότι έρχονται και άλλα στο μέλλον".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ