ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης σε στιγμιότυπο από αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ
Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης σε στιγμιότυπο από αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου ως τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Λίγο μετά απ' το τέλος της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας έκανε γνωστή την πρόσληψη του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι επαφές των δύο πλευρών που βρίσκονταν εδώ και καιρό σε εξέλιξη είχαν σε προφορική συμφωνία, αφού πρώτα ξεπεράστηκαν όσες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους όταν ο Λουτσέσκου αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με τη δήλωση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης με τη δήλωσή του ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για την συνεργασία τους, ενώ για τον Λουτσέσκου τόνισε πως πρέπει να θωρακίση τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σαββίδη

"Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία .Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση.

Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει. Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του Συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ