ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ραζβάν Λουτσέσκου, η επιστροφή

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να αναλάβει εν λευκώ να δημιουργήσει και πάλι την ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός, με τον οποίο στον πάγκο ο Δικέφαλος κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ της ιστορίας του τα έχει βρει σε όλα με τον Ιβάν Σαββίδη και θα επιστρέψει στην Τούμπα μετά από δύο χρόνια.

Οι επαφές των δύο πλευρών που βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξέλιξη έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία, αφού πρώτα ξεπεράστηκαν όσες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους όταν ο Λουτσέσκου αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που μένει, είναι να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη να επικυρώσει την συμφωνία που ήδη έχει με τον Ιβάν Σαββίδη και να ξεκινήσει την υλοποίηση του προγραμματισμού για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ο Λουτσέσκου θα επιστρέψει στην Τούμπα μαζί με τους συνεργάτες του και θα αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας του που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ