ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το backstage της εντυπωσιακής φιέστας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το backstage από τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι λεπτομερείς ετοιμασίες, οι φωνές του Βαρέλα και του Πασχαλάκη, η αφιέρωση του Πέλκα. (VIDEO)

O ΠΑΟΚ ανέβασε το βίντεο με τα παρασκήνια της φιέστας μετά την κατάσταση του τίτλου, περικλείοντας μέσα σε 20 περίπου λεπτά όλη την προσπάθεια που έγινε για να πανηγυριστεί το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Από τις ετοιμασίες για την οργάνωση του event και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού μέχρι να είναι όλα στην εντέλεια. Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια ήταν σχεδιασμένη, μέσα σε τέσσερις ημέρες στήθηκαν όλα από τα φώτα έως τη σκηνή.

Στο video παρατίθενται πλάνα από τις συσκέψεις που έγιναν στο Δικέφαλο μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση. Φυσικά το κύριο μέρος αφορά την ημέρα της φιέστας. Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν πρόβες, καθώς το τεστ για τα φώτα γινόταν τρεις με έξι τα ξημερώματα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραγουδούσε "δεν μπορώ να περιμένω", ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φώναζε "the best team", ενώ ο Δημήτρης Πέλκας αφιέρωνε την επιτυχία στους τραυματίες, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο. Το βλέμμα ικανοποίησης του Ραζβάν Λουτσέσκου και η αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ