ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Κυριακή η αναχώρηση για την Κύπρο

Ο Καλέντ Νάρεϊ
Ο Καλέντ Νάρεϊ INTIME

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του αφήνοντας μόνο τους Τσαούση και Λύρατζη στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Κυριακή (26/11) το πρωί στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο περίπου.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε – θλάση στον προσαγωγό- και από σήμερα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η επιστροφή του Γερμανού στις προπονήσεις ήταν η ευχάριστη είδηση της ημέρας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Λύρατζη και Τσαούση να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

"Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ετοιμάζεται για την αναχώρηση για την Κύπρο, ενώ παράλληλα δουλεύει σε υψηλή ένταση στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση του Σαββάτου (26.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια rondo με pressing. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με τους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ οι αμυντικοί με αυτοματισμούς και μεταβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα με υψηλό τέμπο.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.Την Κυριακή (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 15:45 θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ