ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει η 4η θέση στο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει η 4η θέση στο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και για να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Διαφορετικά θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος έτσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ στις 24 Μαΐου, προκειμένου να πάρουν εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League (3ος προκριματικός ή playoffs).

Εάν, ο ΠΑΟΚ δεν πάρει τον τίτλο, αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και ο Ολυμπιακός θα πάρει το "καλό" εισιτήριο στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες

Όπως αποκάλυψε το SPORT24 στις 25 Απριλίου, η ελληνική ομάδα που θα βρεθεί στο Europa League, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αρχίσει την πορεία της από τον προκριματικό γύρο, αλλά από τα playoffs.

Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τις 24 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να γίνεται στις 31 του ίδιου μήνα. Ο 3ος προκριματικός γύρος (εάν η ελληνική ομάδα βρεθεί σ' αυτόν) θα αγωνιστεί στις 10 Αυγούστου και 17 η ρεβάνς.

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Europa Conference League θα αρχίσουν την παρουσία τους στη διοργάνωση την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι στον 2ο προκριματικό γύρο στις 3 Αυγούστου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ