ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέμα ωρών η επιστροφή Βιεϊρίνια

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε σε ντέρμπι της σεζόν 2019-2020 με τον Παναθηναϊκό
Ο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ακόμη και σήμερα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες επαφές του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ένα από τα ανοικτά θέματα που αναμένεται να έχουν εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, είναι αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που απομένει να γίνει είναι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιο του και από την στιγμή που το ζήτημα της παραμονής του στην Τούμπα φαίνεται να έχει πάψει πια να είναι οικονομικό, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προκύψουν νέα εμπόδια.

Το σημαντικό για τον Βιεϊρίνια είναι το γεγονός ότι μετά από την επαφή που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου και που ήταν και αυτή που άλλαξε τα δεδομένα, ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας. Και από αυτές τις συζητήσεις που έκανε φάνηκε ότι υπολογίζεται από όλους κάτι που σημαίνει ότι ο ρόλος του στην ομάδα, στο γήπεδο και στα αποδυτήρια θα είναι σημαντικός.

Το θέμα του Βιεϊρίνια φαίνεται να είναι αυτό που θα οριστικοποιήσει το ρόστερ καθώς δεν μοιάζει πιθανή άλλη κίνηση από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ