ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Βιεϊρίνια
Ο Ιβάν Σαββίδης αγκαλιάζει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Πως έγινε προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βιεϊρίνια που αποκαλύφθηκε στη συνέντευξη Τύπου, τι συζητήθηκε σε αυτήν και τι περιμένουν από τον ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αποκάλυψε ότι υπήρξε πρόσφατα επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Βιεϊρίνια και πως ο Δικέφαλος περιμένει τον Πορτογάλο.

"Μίλησε με τον κ. Σαββίδη. Όσο είναι ανοιχτή η πόρτα των μεταγραφών άσχετα και απ' όσα είπε ο Αντρέ η πόρτα μας είναι ανοιχτή για να διαβεί το κατώφλι της. Και αν όχι τώρα ίσως στο μέλλον", είπε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Η συγκεκριμένη επαφή πραγματοποιήθηκε μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο Instagram με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτήν, που έγινε προχθές (12/10), ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ για την ομάδα και μάλιστα του κατέθεσε και πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν την απάντηση του Βιεϊρίνια μέχρι και τις 23 του μήνα οπότε και λήγει η προθεσμία για την εγγραφή ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν κάτι που επιθυμούσε και ο ποδοσφαιριστής όταν πριν τους ευρωπαϊκές αγώνες του ΠΑΟΚ είχε στείλει μήνυμα στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι είναι διαθέσιμος να καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ