ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τετραετές το συμβόλαιο του Τζίμα

Ο Τζίμας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για τη Super League Interwetten.
Ο Τζίμας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώθηκαν και οι συζητήσεις του "δικέφαλου" με τον Παναγιώτη Τζίμα, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις αμέσως επόμενες μέρες ώστε να υπογράψει το συμφωνηθέν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Από το SPORT24 πληροφορηθήκατε τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά από τον "δικέφαλο" του Παναγιώτη Τζίμα. Μέσα στο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 20χρονου μεσοεπιθετικού καταλήγοντας σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον, αυτό που απομένει είναι τα τυπικά, να ταξιδέψει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας άσος προκειμένου να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σε πρώτο τουλάχιστον στάδιο ο Τζίμας (ο οποίος και προαλείφεται σε θέση πίσω από τον επιθετικό) υπολογίζεται για την β' ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι καν σίγουρο αν ακολουθήσει την αποστολή της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν αποκλείεται διαφοροποίηση στην πορεία, ακόμη και άμεση.

Προφανώς πάντως πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση εκ μέρους των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι μετά από ενδελεχή εξέταση και αποδοχή από το τμήμα scouting, επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους στον Αστέρα Τρίπολης (πριν περίπου 10 μέρες, οι ζυμώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει με τη λήξη του πρωταθλήματος) καταλήγοντας γρήγορα σε συμφωνία.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχικές απαιτήσεις των Αρκάδων ήταν 300 χιλιάδες ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης και παρότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι τελικές παράμετροι της συμφωνίας των δύο συλλόγων, μοιάζει δύσκολο αυτές να έχουν υπερβεί τα συγκεκριμένα νούμερα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ