ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον ταλαντούχο Τζίμα από τον Αστέρα

Ο Τζίμας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για τη Super League Interwetten.
Ο Τζίμας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 σε συζητήσεις με τον Αστέρα για την απόκτηση του 20χρονου ταλαντούχου Παναγιώτη Τζίμα.

Σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του ταλαντούχου Παναγιώτη Τζίμα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 να είναι κοντά στη συμφωνία.

Ο Τζίμας ο οποίος είναι 20 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001) είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα και θεωρείται ένας εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της γενιάς του.

Βρίσκεται στους Αρκάδες από το 2015 και συγκεκριμένα πήγε στους Αρκάδες από την Πρέβεζα καθώς η πρώτη του ομάδα ήταν ο Άρης Πρέβεζας ενώ υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές καθώς και αρχηγός της εθνικής Νέων.

Στα τμήματα υποδομής του Αστέρα φόρεσε τη φανέλα της Κ15, της Κ17 και της Κ20 και εν συνεχεία έγινε επαγγελματίας από τους Αρκάδες όπου τη σεζόν 2020-21 είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ.

Το θετικό με τον Τζίμα είναι πως μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά και ως φορ αλλά και ως μέσος αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις του άξονα και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση. Ο Τζίμας τη φετινή σεζόν μέτρησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μέτρησε και ένα γκολ στη Super League Interwetten.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ