ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα "θέλω" και η αναμονή του Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Τα "θέλω" και η αναμονή του Βιεϊρίνια
EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έχει αποφασίσει να συνεχίσει και περιμένει να συζητήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου το μέλλον του.

Ένα από τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοικτά στον ΠΑΟΚ είναι και αυτό του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο εμβληματικός αρχηγός του Δικεφάλου έχει αποφασίσει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φορά τα ποδοσφαιρικά του και περιμένει να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας του, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει.

Μέχρι πρόσφατα πάντως ο Πορτογάλος δεν είχε κάποια επαφή, περιμένοντας λογικά αυτή να γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει -και με το παραπάνω- το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κανένα οικονομικό θέμα

Και από την στιγμή που θεωρεί ότι αντέχει ακόμη ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να καθορίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αρχηγός του θα παραμείνει στην ομάδα.

Θέμα οικονομικό σε καμία περίπτωση δεν τίθεται, ο Βιεϊρίνια παίζει σημαντικό ρόλο κι εντός αποδυτηρίων και μπορεί να είναι επιδραστικός σε μια ομάδα, που σύμφωνα με τον προπονητή της, χρειάζεται ποδοσφαιριστές με έντονη προσωπικότητα.

Λογικά ο Βιεϊρίνια θα έχει τη συζήτηση που περιμένει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και μετά από αυτή θα είναι ξεκάθαρο και το μέλλον, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα είναι εντός του Δικεφάλου. Κάθε άλλη εξέλιξη θα αποτελεί έκπληξη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ