FOOTBALL ANALYSIS

ΠΑΟΚ: Τα στατιστικά του Λεό Ζαμπά στην επιστροφή του με γκολ

Ο Ζαμπά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Ζαμπά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Λεό Ζαμπά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με γκολ παίζοντας για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δείτε τα στατιστικά του Βραζιλιάνου κόντρα στους Αγρινιώτες.

Ο δανεισμός του Λεό Ζαμπά στη Βάσκο ντα Γκάμα ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κριθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση του έπειτα από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2020 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα περνώντας ως αλλαγή στο 70ο λεπτό αντί του Μουργκ.

Μάλιστα, ο Λεό Ζαμπά σκόραρε και το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου πανηγυρίζοντας το γκολ με τον Λουτσέσκου ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ας δούμε τι άλλο έκανε ο Βραζιλιάνος στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα στατιστικά του Ζαμπά

Ο Ζαμπά συνολικά στο παιχνίδι είχε επτά πετυχημένες πάσες στις εννέα που συνολικά που επιχείρησε. Οι έξι πετυχημένες ήταν πάνω από τη σέντρα, ενώ οι τρεις από αυτές ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, σύμφωνα με την Opta. Όσο λοιπόν αγωνίστηκε προσπάθησε να σπρώξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ακόμη στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε είχε και δύο ανακτήσεις της κατοχής και οι δύο πίσω από τη μεσσαία γραμμή, δείχνοντας πως βοήθησε και αμυντικά.

Ο Ζαμπά είχε 14 ενέργειες με την μπάλα και όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω γράφημα, οι 11 ήταν στο μισό του ΠΑΟΚ, ενώ είχε και μία στην περιοχή του Παναιτωλικού.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ