ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα σημεία - κλειδιά στη μεταγραφή του Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Τα σημεία - κλειδιά στη μεταγραφή του Νάρεϊ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και το συμβόλαιο που δίνει στον Καλέντ Νάρεϊ βάζουν στην τελική ευθεία την προσπάθεια απόκτησής του.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ και, όπως όλα δείχνουν, η Φορτούνα Ντίσελντορφ θα αποδεχθεί την πρόταση για την παραχώρηση του 27χρονου ακραίου.

Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, να λέει ότι και η δεύτερη, βελτιωμένη συγκριτικά με την πρώτη, πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που περίμενε, ωστόσο και στη Φορτούνα παραδέχονται ότι δεν χρειάζεται να γίνουν και πολλά προκειμένου να επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις παίζει η θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Νάρεϊ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Φορτούνα του ότι θέλει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 3 χρόνων με ετήσιες αποδοχές, όπως λένε στη Γερμανία στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Το γεγονός ότι το μεταγραφικό μπάτζετ της Φορτούνα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία της από παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών της, δείχνει ότι δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που βιάζεται να κλείσει τη μεταγραφή του Νάρεϊ.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι το θέμα του Γερμανού εξτρέμ, που είχε την περασμένη σεζόν 8 γκολ και 15 ασίστ, θα κλείσει σχετικά γρήγορα και πως ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Για την ώρα ο Κάλεντ Νάρεϊ συμμετέχει στην προετοιμασία της Φορτούνα στην Αυστρία. Μάλιστα χθες αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων από την προπόνηση της ομάδας του και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ