ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για Πρίγιοβιτς, ο Βούκιτς και ο φορ που ψάχνει ο Δικέφαλος

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (27 Ιανουαρίου 2019)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (27 Ιανουαρίου 2019) MOTIONTEAM

Τα σενάρια για ταξίδι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται και η αναζήτηση φορ κρούσης, που θα αποτελέσει κριτήριο για την ομάδα της νέας σεζόν, συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ.

Η αναστάτωση που προκάλεσε το δημοσίευμα στην Σερβία που ήθελε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αρνείται την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να εκτιμά τις ικανότητες του "Πρίγιο", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι Σέρβοι επιμένουν και για τον Στέφαν Βούκιτς τον οποίο όπως υποστηρίζουν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον παρακολούθησαν από κοντά στον αγώνα της Ζλάτιμπορ με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο και αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να απασχολεί τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει επιθετικό κρούσης είναι λογικό να προκύπτουν τέτοιου είδους σενάρια, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που στην Τούμπα πέρασε την καλύτερο περίοδο της καριέρας του.

Το σίγουρο είναι πως αναζήτηση φορ και μάλιστα ποιοτικού είναι σε πλήρη εξέλιξη ωστόσο το να βρεθεί ο εκλεκτός, να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει προετοιμασία με την νέα του ομάδα δεν είναι και η πλέον εύκολη υπόθεση. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει απλά ένα συμπληρωματικό φορ, αλλά τον παίκτη που θα του δώσει το εύκολο γκολ και θα λογίζεται από την αρχή ως βασικός.

Στην Τούμπα γνωρίζουν καλά ότι η συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί χρόνο και είναι έτοιμοι να αναλάβουν το ρίσκο και να περιμένουν. Το θέμα είναι ότι στις 29 του μήνα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει διαθέσιμο επιθετικό . Και αυτό διότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι –για τον οποίο έτσι και αλλιώς θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν στο μέλλον του- ακόμη και αν αποκλειστεί την Τετάρτη η Πολωνία θα πρέπει να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Γιώργο Κούτσια, που λογικά θα υπολογίζεται ως τρίτος επιθετικός την επόμενη σεζόν, που και αυτός δεν πήρε ανάσες αγωνιζόμενος στην πρωταθλήτρια Κ-19 του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα πρέπει να "τρέξει" το θέμα της απόκτησης επιθετικού κρούσης και μάλιστα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Όμως το πιο σημαντικό είναι η επιλογή που θα γίνει να είναι επιτυχημένη. Περιθώρια λάθους, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι δεν υπάρχουν.

Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος έχει "ψαχτεί" για τον Άντραζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο ο Σλοβένος δεν είναι ο μοναδικός στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ . Σε αυτή ανήκουν επιθετικοί με διαφορετικά κασέ και από διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτός όμως που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι ο "εκλεκτός" και να ταιριάζει στον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ