ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για Νάρεϊ και Τουρκία, όσα αποκάλυψε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων και το συμβόλαιό του με τον Δικεφάλο

Ο Καλέντ Νάρεϊ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Καλέντ Νάρεϊ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Ο Νάρεϊ είχε προαναγγείλει πως μετά το τέλος της σεζόν θα προκύψουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθεί, αν προκύψει πρόταση για την παραχώρησή του.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν μια από τις πλέον αποδοτικές μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γερμανός, με καταγωγή από το Τόγκο, επιθετικός έκλεισε την σεζόν με 8 γκολ και 11 ασίστ, χάνοντας μάλιστα τα τελευταία 7 φετινά παιχνίδια της ομάδας του, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Το μέγεθος της επίδρασης που είχε στην προσπάθεια της ομάδας του φάνηκε και από το γεγονός ότι αυτόν ανέδειξαν οι συμπαίκτες του ως τον κορυφαίο του Δικεφάλου τη σεζόν που πέρασε.

Μεταγραφικά σενάρια από Τουρκία

Οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος ομάδων από την Τουρκία έχουν διπλή ανάγνωση. Από την μια είναι μάλλον φυσιολογικό να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, μετά από μια γεμάτη χρονιά όπως αυτή που πραγματοποίησε.

Που για τον παίκτη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά από την τελευταία του στη 2η κατηγορία της Γερμανίας με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το γεγονός ότι κράτησε υψηλούς τους δείκτες παραγωγικότητας του μετά τα 8 γκολ και τις 15 ασίστ που είχε τη σεζόν 2021-22 και μάλιστα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα δείχνει ότι ο Νάρεϊ βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Ο ίδιος ο Νάρεϊ είχε μιλήσει για ενδιαφέρον άλλων ομάδων

Το θέμα είναι πως βλέπει η πλευρά του ποδοσφαιριστή την κατάσταση που δημιουργείται και ο ρόλος της σε αυτήν. Αν δηλαδή ο Νάρεϊ έχει τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ θεωρώντας ότι μπορεί να βρει ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που υπέγραψε το περυσινό καλοκαίρι.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ήταν καθόλου τυχαίες και οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σε ιστοσελίδα του εξωτερικού αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

"Οι εκπρόσωποι μου με έχουν ενημερώσει ότι κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι σίγουρα τιμητικό το ενδιαφέρον αυτό, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι άνετα στην ομάδα και πάντα οι αποφάσεις μου έχουν να κάνουν με το συμφέρον της οικογένειας μου. Σίγουρα μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν συζητήσεις και περισυλλογή για το τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή" είχε πει σε αυτές ο Νάρεϊ.

Εκτός και αν οι συζητήσεις που προανήγγειλε στην ίδια συνέντευξη ο 28χρονος ακραίος, αποσκοπούν στην βελτίωση των όρων του συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σε μια τέτοια περίπτωση όμως αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η στάση που θα κρατήσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Και αυτό διότι δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα αποδεχθεί να συζητήσει για νέους όρους στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Τουλάχιστον το περασμένο καλοκαίρι δεν το έκανε στην περίπτωση του Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος που ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-22 θέλησε να εξαργυρώσει την καλή χρονιά που έκανε με νέο συμβόλαιο αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης δεν μπήκαν καν σε συζητήσεις μαζί του.

Από την άλλη βέβαια και η πλευρά του παίκτη έδειξε με τον τρόπο που χειρίστηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ότι ξέρει να κρατά σκληρή στάση. Ακόμη και σε «λευκή» απεργία είχε κατέβει ο Νάρεϊ, αρνούμενος να αγωνιστεί σε ένα φιλικό της Φορτούνα, ώστε να πείσει τους ανθρώπους της να αποδεχθούν την πρόταση του Δικεφάλου.

Η εξέλιξη με το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισε

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση του Νάρεϊ αποκτά πλέον ενδιαφέρον, χωρίς για την ώρα να έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ κάποια πρόταση για την παραχώρηση του. Άλλωστε το πιο σημαντικό όλων είναι να έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που τον κράτησε εκτός δράσης στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Γερμανός έχει αρχίσει να γυμνάζεται, υποβάλλεται ανά τακτά διαστήματα σε εξετάσεις και συνεχίζει να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ώστε να εξαλειφθούν οι μικροθρομβώσεις που εμφανίστηκαν στα αγγεία των πνευμόνων του.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει ξεπεραστεί και στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικές προπονήσεις με την έναρξη της προετοιμασίας αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη. Για την ώρα απολαμβάνει και αυτός τις καλοκαιρινές διακοπές του

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ