ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι όροι της συμφωνίας με τον Νάρεϊ

Ο Νάρει κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ | 15 Ιουλίου 2022
Ο Νάρει κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ | 15 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI

Το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και άλλες 200.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους εισπράττει η Φορτούνα από την πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ, διατηρώντας και 10% ως ποσοστό μεταπώλησης για ποσό πάνω από αυτό που δαπανά ο ΠΑΟΚ για τον Γερμανό εξτρέμ, ο οποίος υπογράφει τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικών απολαβών που δεν θα ξεπεράσουν συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Κράτησε αρκετά, μετατράπηκε σε ένα από τα γνωστά καλοκαιρινά μεταγραφικά σίριαλ, αλλά τελικά η προσπάθεια της απόκτησης του Κάλεντ Νάρεϊ είχε αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ, με τον 28χρόνο εξτρέμ να φτάνει νωρίτερα την Παρασκευή (15/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις τη μεταγραφή του στον δικέφαλο.

Υπόθεση που ξεκίνησε με τη Φορτούνα να ζητάει 3 εκατ. ευρώ στις πρώτες κρούσεις του ΠΑΟΚ. Με την επιμονή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξ αρχής ήθελε να μετακομίσει στην Τούμπα, το deal όντως έκλεισε στα… μισά, με τους ασπρόμαυρους να πληρώνουν τελικά 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται άλλες 200.000 ευρώ σε μπόνους και την ομάδα του Ντίσελντορφ να διατηρεί ένα 10% ως ποσοστό μεταπώλησης, αν το ποσό αυτής ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ που τώρα δαπανά ο ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Νάρεϊ συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αποδεικνύοντας και από την πλευρά του το πόσο ήθελε αυτή τη συμφωνία, αφού δέχτηκε να μειώσει τις αρχικές απαιτήσεις του προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το deal. Ενδεικτικό ότι στη Φορτούνα εισέπραττε ετησίως 350.000 ευρώ έχοντας και μπόνους 3.000 ευρώ για κάθε κερδισμένο βαθμό. Πέρυσι δηλαδή, με τη Φορτούνα να έχει τελική συγκομιδή στην Zweite Bundesliga 44 βαθμών εισέπραξε ακόμη 132.000 ευρώ, σύνολο δηλαδή 482.000.

Στον ΠΑΟΚ, οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του θα κυμανθούν κατά μέσο όρο στις 450.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ