ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για το ντέρμπι αποδείξεων με την ΑΕΚ

Eurokinissi
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ με την ΑΕΛ

Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ελ Καντουρί, αυτός που θα επιλεγεί για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και αν θα ξεκινήσει ο Μουργκ είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Για τον ΠΑΟΚ το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων. Όπως δήλωσε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο αγώνα στο ΟΑΚΑ αποτελεί μια ευκαιρία για τον Δικέφαλο του Βορρά να δείξει ότι θα είναι διεκδικητικός στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναγκάστηκε να προετοιμάσει την ομάδα του για το ντέρμπι με την Ένωση, χωρίς να προπονήσει ούτε μια φορά όλους μαζί τους παίκτες που πήρε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έδειξε και πολλά σε σχέση με το σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ, για το οποίο υπάρχουν σημεία αναφοράς αλλά και μερικά ερωτηματικά.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Το τελευταίο από αυτά προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Μαροκινό να τίθεται νοκ άουτ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Εσίτι, Νινούα και τον, μετά από καιρό, διαθέσιμο Αουγκούστο. Όλα δείχνουν ότι αυτός που έχει προβάδισμα είναι ο Νιγηριανός που πιθανότατα θα είναι δίδυμο στα χαφ με τον Σβαμπ.

Τα άλλα δύο ερωτηματικά μοιάζουν περισσότερο με διλλήματα και αφορούν την επίθεση. Ο Τόμας Μουργκ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Θέμα φυσικής κατάστασης δεν υφίσταται, ο Αυστριακός που έπαιξε παιχνίδια με την Ραπίντ Βιέννης είναι σε καλή κατάσταση και το ερώτημα είναι αν ο Αμπέλ Φερέιρα θα τον εμπιστευτεί τόσο ώστε να του δώσει φανέλα βασικού.

Αν το κάνει, τότε αυτός που θα μείνει στον πάγκο θα είναι ο Χρήστος Τζόλης, αλλά το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο νεαρός, μαζί με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και ο Μουργκ να πάρει χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του ντέρμπι και αν το ευνοήσουν οι συνθήκες.

ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Δίλλημα υπάρχει και στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα στον Τσόλακ και τον Σβιντέρσκι. Υπέρ του Πολωνού συνηγορούν τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, τα πρώτα του μετά από αρκετά παιχνίδια αφλογιστίας και το γεγονός ότι ήταν στη διάθεση του προπονητή του τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, όταν ο Αντόνιο Τσόλακ έλειπε λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κροατίας. Ο Τσόλακ πάντως φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός παρά το γεγονός ότι πρόλαβε μόλις δύο προπονήσεις πριν από το ντέρμπι.

Κατά τα άλλα δεδομένη μοιάζει να είναι η κατάσταση στα μετόπισθεν, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη τριάδα στα στόπερ τον Μάτος δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά.

Από τη μέση και μπροστά αναμένεται να αγωνιστούν Σβαμπ και Εσίτι στα χαφ και ο Τζόλης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς πίσω από τον Τσόλακ.

TAGS ΠΑΟΚ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ