THE SPORTS ECONOMIST

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Ντάντας, διαλλακτική η Μπενφίκα

Ο Τιάγκο Ντάντας
Ο Τιάγκο Ντάντας EUROKINISSI SPORTS

Δεν επιβεβαιώνεται η σεναριολογία σχετικά των προθέσεων της Μπενφίκα ως προς ενδεχόμενη διαπραγμάτευση των buy outs που έχουν θεσπιστεί στη συμφωνία δανεισμού του Πορτογάλου από τον ΠΑΟΚ. 

Αναντίρρητα από τα θετικά του ξεκινήματος της σεζόν για τον ΠΑΟΚ η παρουσία του Τιάγκο Ντάντας. Γνωστά τα προαπαιτούμενα για τη μονιμοποίηση της παραμονής του στην Τούμπα: 4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιώματων του από την Μπενφίκα, 7 εκατομμύρια ευρώ για το 100%.

Νούμερα απλησίαστα τη δεδομένη στιγμή υπό τις δεδομένες, γενικότερες, συνθήκες για τον Δικέφαλο. Και επίσης, εποχή στην οποία - πρώτες μέρες Οκτωβρίου -, όσο καλές και ελπιδοφόρες να είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο 22χρονος μέσος, δεν σηκώνει παζάρι.

Και παρά την περί του αντιθέτου φημολογία των τελευταίων ημέρων, δεν υπάρχει. Καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ΠΑΟΚ, Μπενφίκα, Ντάντας, δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη κρούσης από τους "ασπρόμαυρους" στους Λουζιτανούς για μια πρώτη βολιδοσκόπηση προθέσεων τους στο ενδεχόμενο βελτίωσης των οικονομικών όρων για την αγορά του Πορτογάλου μέσου.

Ούτε οι "αετοί" ισχυρίζονται πως έχουν δεχτεί οποιαδήποτε ενόχληση εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ούτε η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ενήμερη για κάτι τέτοιο, ούτε στους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ειδικά μάλιστα στο συγκεκριμένο timing, παραδέχονται το παραμικρό σχετικό.

Εννοείται πως αυτό δεν προδιαγράφει τα μελλούμενα. Κάθε άλλο. Ούτε και αναιρεί τη δυσκολία του όποιου εγχειρήματος ειδικά όταν τα συγκεκριμένα ποσά προτάσσονται. Ευοίωνο πως αυτά δεν αποτελούν θέσφατο και πως η Μπενφίκα θα συζητούσε σε χαμηλότερα επίπεδα, π.χ. ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ και να κρατήσει ένα 10 ή 15% των δικαιωμάτων του Ντάντας.

Και αυτό είναι κάτι που τουλάχιστον ως εκτίμηση, το γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ