ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για το 50%, επτά για το 100% των δικαιωμάτων του Ντάντας

Ο Τιάγκο Ντάντας
Ο Τιάγκο Ντάντας FRANK HOERMANN/SVEN SIMONSVEN SIMON/DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Οι δύο option αγοράς που τέθηκαν στη συμφωνία δανεισμού του Τιάγκο Ντάντας από την Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ: 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του και 7 εκατομμύρια για το 100%.

Εν αναμονή της άφιξης του Τιάγκο Ντάντας και των διαδικαστικών που απομένουν είναι πλέον στον ΠΑΟΚ για την οριστικοποίηση του δανεισμού του Πορτογάλου μέσου και τη διαμόρφωση της σύνθεσης της μεσαίας γραμμής του "δικεφάλου".

Πουλέν και διαχρονικός πόθος του Ζοζέ Μπότο ο συμπατριώτης του αρχηγός των Ελπίδων της Πορτογαλίας, κατάφερε τελικά μετά και τη χειμωνιάτικη προσπάθειά του να τον φέρει στην Τούμπα ως δανεικό με option αγοράς.

Option η οποία χωρίζεται σε δύο σκέλη και είναι ενδεικτική της αξίας και της δυναμικής που στην Μπενφίκα θεωρούν πως έχει (και θα αποκτήσει περαιτέρω στη Θεσσαλονίκη).

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24 από την πλευρά των "αετών", οι option αγοράς που συμφωνήθηκαν προβλέπουν η πρώτη την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Ντάντας (ουσιαστικά δηλαδή καθεστώς συνιδιοκτησίας με τους Λουζιτανούς) έναντι 4 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη αφορά το αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου, τότε η option αγοράς είναι 7 εκατ. ευρώ.

Ως κατακλείδα να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο "δικέφαλος" κάνει χρήση (οποιασδήποτε) option αγοράς, δεν προβλέπεται στη συμφωνία αντίστοιχη option επαναγοράς (buy back) από την Μπενφίκα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ