ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για φορ και Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα αναζητά την απόκτηση ενός επιθετικού και το SPORT24 καταγράφει τα δεδομένα στις υποθέσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο και φυσικά σε εκείνη του Πρίγιοβιτς.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ κοιτάζει στην αγορά για το φορ, μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μένει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, ήταν μάλλον λογικό και αναμενόμενο να προκύψουν σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρβου στην Τούμπα.

Οι συμπατριώτες του μάλιστα τονίζουν σε δημοσιεύματα τους ότι ο Δικέφαλος είναι ο βασικός υποψήφιος για την απόκτηση του παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 31χρονο επιθετικό από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Το σενάριο για ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρβου στον ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει υπόβαθρο, κυρίως λόγω της δεδομένης εκτίμησης που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον Πρίγιοβιτς. Για να γίνει πραγματικότητα όμως θα πρέπει να συντρέξουν πολλές προϋποθέσεις.

Για την ώρα δεν προκύπτει ότι ο Δικέφαλος έχει ασχοληθεί σοβαρά τουλάχιστον με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ κοιτά στην αγορά για επιθετικό, περιμένοντας να οριστικοποιηθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα να ξεπεράσει την μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στον αγώνα με την Μποέμιανς.

Στην Τούμπα αναζητούν φορ κρούσης που μπορεί να αποκτηθεί με δανεισμό για να πλαισιώσει τους Σβιντέρσκι και Κούτσια.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ