ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ανοικτά μέτωπα του Δικεφάλου σε τρεις θέσεις

ΠΑΟΚ: Τα ανοικτά μέτωπα του Δικεφάλου σε τρεις θέσεις
INTIME

Η στροφή του ΠΑΟΚ σε Ράχμαν Μπάμπα για το αριστερό άκρο της άμυνας, το προβάδισμα του Μισιτζάν και οι δυσκολίες για τον Βιγιάρ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια να κλείσει ποδοσφαιριστές στις θέσεις τις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνίες.

Στην Τούμπα φαίνεται πως έχουν αποφασίσει πως ο εξτρέμ που καλύπτει τις επιθυμίες του προπονητή είναι ο Βίρτζιλ Μισιτζάν και εντείνουν τις προσπάθειες να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του. Ο Ολλανδός που μένει ελεύθερος από την Τβέντε συζητά με τον ΠΑΟΚ χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να τα έχει βρει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Αυτή την στιγμή είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει την θέση του μεσοεπιθετικού αν και ο παίκτης δεν φαίνεται να βιάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ώρα που ο ΠΑΟΚ "καίγεται" να κλείσει θέματα.

Στα χαφ η περίπτωση του Γκονσάλο Βιγιάρ είναι δύσκολη κυρίως γιατί η Ρόμα αυτή την περίοδο προσπαθεί να πουλήσει και όχι να δανείσει ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Το γεγονός αυτό είναι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις που έχει ο ΠΑΟΚ με τους Ρωμαίους και προκαλεί και τις αναφορές στα ιταλικά ΜΜΕ για μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το ενθαρρυντικό στην υπόθεση του είναι πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο ο Ισπανός μέσος να μετακινηθεί στην Ελλάδα.

Στην θέση του αριστερού μπακ, η περίπτωση του Ντάλμπερτ μοιάζει να δυσκολεύει αρκετά και στο προσκήνιο έχει επανέλθει αυτή του Ράχμαν Μπάμπα. Οι εκπρόσωποι του Αφρικανού, που συνεχίζει να έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τούμπα, λένε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ο Μπάμπα θα μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, χωρίς ωστόσο για την ώρα να προσδιορίζεται ο χρόνος της αποδέσμευσης ούτε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Φαίνεται πάντως ότι η επιστροφή του Ράχμαν Μπάμπα στον Δικέφαλο συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Από την άλλη πλευρά στο θέμα του επιθετικού δεν κινείται κάτι μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Αυτό ίσως και να σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ κάτι περιμένουν πριν ξεκινήσουν να ασχολούνται πιο έντονα με τις εναλλακτικές τους λύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ