ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη των διοικούντων με Μητσοτάκη για τη Νέα Τούμπα

Η Τούμπα
Η Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ αλλά και του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είχαν την Πέμπτη (1/9) συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το μείζον ζήτημα της Νέας Τούμπας. Όλα όσα έγιναν γνωστά από τη σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκαν την Πέμπτη (1/9) στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης παράγοντες του ΠΑΟΚ, τόσο της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη, με κεντρικό θέμα συζήτησης τη Νέα Τούμπα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις επί του γηπεδικού, θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα της χρήσης του Καυτανζογλείου που είναι σε εκκρεμότητα. Επίσης μετέφερε τα σχέδια της ιδιοκτησίας του Δικεφάλου για την ανέγερση νέου προπονητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης.

Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: "Από τις 10 Ιουνίου που παραλάβαμε το ΠΔ, σε 70 μέρες έχουμε τα σχέδια που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, το masterplan που χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο μέσα στο 2022. Παράλληλα ως την άνοιξη χρειάζεται η έγκριση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση αδειών".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής μίλησε για την ανάγκη ισονομίας στο γηπεδικό ζήτημα και στήριξης ανάλογης με αυτήν που είχαν άλλες ομάδες, ζητώντας παράλληλα να παραχωρηθούν ανενεργοί αθλητικοί χώροι της Θεσσαλονίκης στον Ερασιτέχνη ενόσω θα χτίζεται το νέο γήπεδο προκειμένου να καλυφθούν τα υπόλοιπα τμήματα.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο Γιάννης Δημογιάννης, υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ