ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι χωρίς Κούρτιτς, Τσαούση και Καντουρί

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι χωρίς Κούρτιτς, Τσαούση και Καντουρί
INTIME

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (4/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τους Ελ Καντουρί, Τσαούση και Κούρτιτς να παραμένουν εκτός.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με μια ακόμη προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Τα δεδομένα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν αλλάξει με τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση και Γιασμίν Κούρτιτς να παραμένουν στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη (4/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24).

"Δύο μέρες πριν την επιστροφή στο γήπεδο της Τούμπας και την μάχη με τον Άρη, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής.

Η προπόνηση της Δευτέρας (02.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησε δουλειά στον τομέα της επιθετικής τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε έγινε και πρακτική εφαρμογή των όσων έδειξαν οι προπονητές στους παίκτες μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, θεραπεία έκανε κι ο Μάριος Τσαούσης , ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Τρίτη (03.01) στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικέφαλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ