ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση χωρίς Ελ Καντουρί που χάνει τον Άρη

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί INTIME

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν ποδαρικό στο νέο έτος με προπόνηση. Χάνει την αναμέτρηση με τον Άρη (4/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) ο Καντουρί.

Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τετάρτης (4/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Μαροκινός χαφ έκανε και σήμερα, στην πρώτη προπόνηση για το 2023, θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και στην ουσία τέθηκε εκτός για το τοπικό ντέρμπι.

"Πρώτη προπόνηση της χρονιάς για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη στον ορίζοντα.

Λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στο γήπεδο και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη μάχη κόντρα στον Άρη.

Το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Μάριος Τσαούσης έκανε θεραπεία.

Τη Δευτέρα (02/01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου για την πρώτη προπόνηση του έτους .

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ