ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συναγερμός στο κέντρο της άμυνας ενόψει του ντέρμπι Δικεφάλων με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Συναγερμός στο κέντρο της άμυνας ενόψει του ντέρμπι Δικεφάλων με την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Κουλιεράκης θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο, Ίνγκασον και Νάσμπεργκ ακολούθησαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα δικό τους πρόγραμμα και ο Λουτσέσκου περιμένει να δει ποιους στόπερ θα έχει διαθέσιμους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από την Εθνική με ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού φιλικού με την Λιθουανία (27/3, 19:00, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) φέρνει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ.

Με το ντέρμπι Δικεφάλων να ακολουθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και τους Ίνγκασον και Νάσμπεργκ να μην έχουν μπει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καταλαβαίνει κανείς ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ απεύχεται να τεθεί άλλο ένα θέμα τραυματισμού στο κέντρο της άμυνας του.

Ο Κουλιεράκης, που είχε ενοχλήσεις και πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας των playoffs με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά έπαιξε κανονικά, θα εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας, που θα εκτιμήσουν την κατάσταση του. Από τη διάγνωση που θα κάνουν θα προκύψει και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου θα είναι σημαντική για τον Ίνγκασον. Ο Ισλανδός που αντιμετωπίζει πρόβλημα από ένα οίδημα στη γάμπα έχασε ήδη τα παιχνίδια με τον Βόλο και τον Άρη και η εκτίμηση είναι ότι θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (2/4, 19:30).

Ωστόσο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Νάσμπεργκ που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Και για τον Νορβηγό η εκτίμηση έλεγε ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές.

Όπως έχουν τα δεδομένα πριν τη σημερινή προπόνηση και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα για την 2η αγωνιστική των playoffs, σίγουροι για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Κάργας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό με την πρώτη ομάδα στο προχθεσινό φιλικό με την Φαρούλ στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ