ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με NOVA για δύο χρόνια, το συνδρομητικό θα δείξει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μποέμιανς στα προκριματικά του Europa Conference League
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μποέμιανς INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.

Ο ΠΑΟΚ πλησιάζει στην οριστική λύση με το τηλεοπτικό του συμβόλαιο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας, καθώς από τη σεζόν 2023-24 θα τεθεί σε ισχύ η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League Interwetten, ενώ οι ετήσιες απολαβές θα κυμανθούν κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Ο αυριανός αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (12/09, 19:00 και Live SPORT24) για την πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports2. Ο αγώνας θα πλαισιωθεί από Pre και Post Game Shows (το Pre Game θα είναι μέσα στην "Ωρα των πρωταθλητών").

Υπενθυμίζεται ότι η NOVA έχει μαζί με τον ΠΑΟΚ και τους Ολυμπιακό, Άρη, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η COSMOTE έχει αγοράσει τους: ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Βόλο, Λαμία, ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Ιωνικό.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ