STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά από τη σεζόν 2023-24

Στιγμιότυπο από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League της σεζόν 2021-22
Στιγμιότυπο από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League της σεζόν 2021-22 INTIME

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η διαδικασία τροποποίησης του καταστατικού της Super League Interwetten, κάτι που σημαίνει πως επανέρχεται από τη σεζόν 2023-24 η κεντρική διαχείριση όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει σε μία διετία στη χώρα μας όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten, με τη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (9/9) να επικυρώνει τις αποφάσεις της περασμένης εβδομάδας και την επιστροφή του καθεστώτος της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά δικαιώματα από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ουσιαστικά, στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες που έμειναν ημιτελείς την περασμένη εβδομάδα (είχε διακοπεί η Γενική Συνέλευση) ενώ εγκρίθηκε και το πρόγραμμα από την 2η μέχρι και την 5η αγωνιστική, χωρίς να γίνει ακόμα γνωστό.

Υπενθυμίζεται πως η τροποίηση του καταστατικού είχε εγκριθεί κατόπιν πλειοψηφίας, με τις 12 από τις 14 ομάδες να είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης με εξαίρεση τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που δεν είχαν συμφωνήσει.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

"Κατά τη σημερινή συνέχιση της Γ.Σ. ολοκληρώθηκε η διαδικασία τροποποίησης του Καταστατικού, σε σχέση με την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. το πρόγραμμα 2ης, 3ης, 4ης και 5ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ