ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο και ο 30χρονος αριστερός μπακ Γιαν Μπορίλ

Ο Γιαν Μπορίλ κατά τη διάρκεια αγώνα του Euro 2020 της Τσεχίας με αντίπαλο την Αγγλία | 22 Ιουνίου 2021
Ο Γιαν Μπορίλ κατά τη διάρκεια αγώνα του Euro 2020 της Τσεχίας με αντίπαλο την Αγγλία | 22 Ιουνίου 2021 © 2021 JUSTIN TALLIS/AP IMAGES

Ο 30χρονος  αρχηγός της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ είναι στη λίστα του με τους υποψήφιους αριστερούς μπακ που απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Το θέμα του Σεμπάστιαν Τζιονβίκο είναι αυτό στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ωστόσο η αναζήτηση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας συνεχίζεται και θα είναι αυτή που θα απασχολήσει τα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα με τους αριστερούς ακραίους αμυντικούς που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιαν Μπορίλ, 30χρονο διεθνή Τσέχο, αρχηγό της Σλάβια Πράγας. Ο Μπορίλ αν και δεξιοπόδαρος ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Τσεχίας στα παιχνίδια του EURO και όπως φαίνεται η περίπτωση του απασχολεί τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Αγωνίζεται στην Σλάβια από το 2016 και είναι ο αρχηγός της ομάδας με την οποία έχει παίξει 205 αγώνες με συγκομιδή 10 γκολ, 16 ασίστ αλλά και 50 κίτρινες κάρτες και το συμβόλαιο του -που ανανεώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι- ισχύει μέχρι το 2023.

Ο Τσέχος δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Σλάβια, όπου αγωνίζεται πλέον ο Μίκαελ Κρμέντσικ, για τα δύο παιχνίδια με την Φερεντσβάρος . Όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας του ο αποκλεισμός του έχει να κάνει με την φυσική του κατάσταση καθώς επέστρεψε καταπονημένος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα στο EURO.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ