ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο limit down της σεζόν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπριζ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπριζ EUROKINISSI SPORTS

Στο πιο κρίσιμο κομμάτι της περιόδου ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το χειρότερο σερί του καθώς έχει υποστεί, για πρώτη φορά φέτος, τρεις συνεχόμενες ήττες και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά τα τρια παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο του από τα εκτός έδρας ντέρμπι που είχε να δώσει στα playoffs με τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος και πλέον είναι αναγκασμένος να δώσει πέντε "τελικούς", για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι η χειρότερη της σεζόν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (ισοπαλία με την ΑΕΚ, δυο ήττες από την Κλαμπ Μπριζ και μια από τον Ολυμπιακό) το χειρότερο σερί του στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το limit down σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν

Μέχρι τώρα δυο ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε παιχνίδια back to back, όμως ποτέ δεν είχε ακολουθήσει και τρίτη στη σειρά ήττα.

Η πρώτη φορά ήταν στο διάστημα των συνεχόμενων ντέρμπι στην Τούμπα τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Δικέφαλος ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου από τον Παναθηναικό, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, και στη συνέχεια ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ακολούθησε το παιχνίδι με τους πράσινους στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται αλλά να πραγματοποιεί μιας από τις πιο κυριαρχικές εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

Η δεύτερη ήταν το ζευγάρι των παιχνιδιών με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και η πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Άρη. Σε αυτά τα δυο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ακολούθησε όμως ο καταιγισμός των γκολ στο δεύτερο παιχνίδι με τους Κροάτες στην Τούμπα, το απολαυστικό 5-1 και η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Στα τωρινά ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τις τρεις συνεχόμενες ήττες έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτά τα παιχνίδια και χωρίς να δημιουργεί καθαρές ευκαιρίες για γκολ στους δυο αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ και λιγοστές φάσεις στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στο παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, αν κρίνει κανείς από την εικόνα του Δικεφάλου στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο είναι "must win" όπως και αυτό με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή στην Τούμπα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ