ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία ο δανεισμός του Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο

Ο Τσούμπα Άκπομ ενόσω έπαιζε στον ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα Άκπομ ενόσω έπαιζε στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία της, καθώς απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο.

Αν και τα δημοσίευμα στη Γερμανία να ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Γιόελ Πογιάμπαλο, ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης αποδεικνύει ότι έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ.

Μάλιστα ο "Δικέφαλος" είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο για τον δανεισμό του 25χρονου Άγγλου φορ, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που θα ανοίξουν το δρόμο για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και την ολοκλήρωση της επανένταξης του στον ΠΑΟΚ.

Αν προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρόκειται για μια ακόμα επάνοδο στους Κυπελλούχους Ελλάδας, από την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2018-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι τον Άκπομ στην Μπόρο έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή σεζόν με τη Μίντλεσμπρο αγωνίστηκε 42 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Εφέτος έχει καταγράψει ήδη μια συμμετοχή, 19 λεπτών, κόντρα στην ΚΠΡ για την τρίτη αγωνιστική της Championship.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ