ΠΑΟΚ

Bild: "Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πογιάνπαλο"

Ο Τζόελ Πογιάνπαλο πανηγυρίζει γκολ του στο Ρωσία - Φινλανδία για το Euro 2020.
Ο Τζόελ Πογιάνπαλο πανηγυρίζει γκολ του στο Ρωσία - Φινλανδία © 2021 DMITRI LOVETSKY/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Bild, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 26χρονου Φινλανδού επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζόελ Πογιάνπαλο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα και ως εκ τούτου υπάρχει "παρέλαση" υποψήφιων ονομάτων για τη θέση του φορ. Ένα νέο πρόσωπο προέκυψε απ' τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, τη γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόελ Πογιανπάλο, ο οποίος ανήκει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν έως το 2022. "Μια ακόμη αποχώρηση θα μπορούσε να είναι του επιθετικού, Τζόελ Πογιάνπαλο. Εκτός από την Κολωνία, ενδιαφέρονται και η Στουτγάρδη και ο ΠΑΟΚ. Η Βέρντερ (2η κατηγορία) δεν είναι επιλογή για εκείνον" αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Τις τελευταίες ημέρες είχε προκύψει είδηση για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για έναν διεθνή επιθετικό που αγωνίζεται στη Γερμανία, ωστόσο αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε. Ίσως η εν λόγω περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Πογιανπάλο.

Ο ΠΑΟΚ πράγματι ψάχθηκε για τον Φινλανδό κεντρικό επιθετικό και μάλιστα οι απαιτήσεις δεν ήταν μεγάλες (γύρω στο 1.000.000 ευρώ). Δεν παύει ωστόσο να είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ