ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση του Δικεφάλου ο Ζοζέ Μπότο

Ο Ζοζέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Ζοζέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ PRINT SCREEN / PAOK FC

Η σημερινή (06/01) προπόνηση του ΠΑΟΚ διεξήχθη παρουσία του Ζοζέ Μπότο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκ νέου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και τα είπε και πάλι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ζοζέ Μπότο στην παρουσίαση του στους παίκτες τους είχε πει ότι του αρέσει να παρακολουθεί τις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως το εννοούσε και σήμερα βρέθηκε στην προπόνηση του Δικεφάλου και είχε μάλιστα και τετ-α-τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος ο Τέιλορ, το βάρος στην τακτική

Ο ΠΑΟΚ επωφελήθηκε από το γεγονός ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και έριξε το βάρος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκας Τέιλορ προπονήθηκε για μια ακόμα μέρα βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα έκαναν τα προγράμματά τους.

"Οι μέρες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετρούν αντίστροφα κι ο ΠΑΟΚ κορυφώνει τις προετοιμασίες του για το πρώτο παιχνίδι του 2022.

Το τεχνικό επιτελείο αφιέρωσε και την Πέμπτη στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης της αναμέτρησης. Αυτές τις μέρες, άλλωστε, λόγω και της αναβολής του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του στις μικρές, αλλά τόσο σημαντικές λεπτομέρειες.

Μετά την προθέρμανση και το καθιερωμένο rondo, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε και δοκίμασε στην πράξη κομμάτια τακτικής σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Ο Λούκας Τέιλορ προπονήθηκε για μία ακόμα μέρα με την ομάδα, βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, για ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Την Παρασκευή (07.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ