ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποφασίζουν για τις μεταγραφές, σύσκεψη με συμμετοχή των Μπότο και Λουτσέσκου

Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ευρεία σύσκεψη των επιτελών του ΠΑΟΚ με συμμετοχή Ζοζέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στην οποία θα κριθούν οι πρώτες τουλάχιστον κινήσεις ενίσχυσης του Δικεφάλου.

Η παρουσία του Ζοζέ Μπότο στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί τις εξελίξεις των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου είναι αυτός που θα αποφασίσει, σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.

Πρώτη προτεραιότητα για τον Πορτογάλο είναι οι μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να στηριχθεί το ρόστερ, το οποίο δοκιμαζόταν πριν την χριστουγεννιάτικη διακοπή και πλέον δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο με τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν προκύψει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (5/1) μια ευρεία σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΟΚ, παρουσία του Μπότο αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου στην οποία θα παρθούν αποφάσεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν αλλάξει σε ό,τι αφορά στις θέσεις που η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση και όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας του Ρουμάνου τεχνικού με το νέο αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου. Ένας ακραίος αμυντικός, ένας χαφ και ένας επιτελικός μέσος με δυνατότητα να παίζει και στις άλλες θέσεις πίσω από τον φορ, είναι αυτές που ο προπονητής θεωρεί ότι θα πρέπει να ενισχυθούν άμεσα.

Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι τουλάχιστον τρεις, με ποδοσφαιριστές μάλιστα που θα μπορούν να μπουν σύντομα στο rotation του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι ο Ζοζέ Μπότο θα ασχοληθεί με όλα τα ανοικτά θέμα του Δικεφάλου (οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ, συμβόλαια που λήγουν, η περίπτωση Τσόλακ), ωστόσο αυτό που μοιάζει τουλάχιστον τώρα να είναι το πρωτεύον είναι η ενίσχυση της ομάδας. Αυτό που θέλουν και έχουν συμφωνήσει προπονητής και αθλητικός διευθυντής είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να μην καθυστερήσουν και σύντομα θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ