ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αντόνιο Τσόλακ, το πρώτο στοίχημα του Μπότο

Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει γκολ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο
Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει γκολ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον του Κροάτη επιθετικού, Αντόνιο Τσόλακ. Οι προσδοκίες του Δικεφάλου και τι θέλει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει επιστρέψει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη κάνει και δυο προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πόσο θα μείνει καθώς, τουλάχιστον πριν την έλευση του Ζοζέ Μπότο, η απόφαση για την παραχώρηση του ήταν ειλημμένη.

Η υπόθεση Τσόλακ είναι ένα από τα πρώτα ζητήματα

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα ευελπιστούσαν ότι η Μάλμε θα αποδεχόταν την μεγάλη συνεισφορά του Κροάτη επιθετικού στην πρόκριση της στους ομίλους του Champions League και θα πλήρωσε την ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, οι Σουηδοί θέλουν να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε διαπραγματεύσεις και μάλιστα έχοντας ως δεδομένο μοχλό πίεσης το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τσόλακ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλμε.

Η υπόθεση Τσόλακ είναι ένα από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί ο νέας αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Ζοζέ Μπότο. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον συνεχίζει να μην υπολογίζει στον Κροάτη, θα πρέπει να αποφασίσει που και με ποιο αντίτιμο θα τον παραχωρήσει.

Καλή σεζόν στη Σουηδία

Ο Κροάτης έχει κάνει πολύ καλή χρονιά στη Σουηδία και στο Champions League, σκοράροντας συνολικά, 19 γκολ με τη φανέλα της Μάλμε και έχει κρατήσει ψηλά την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το θέμα είναι πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να επωφεληθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο και να καταφέρει να βάλει στα ταμεία του τουλάχιστον τα 3 από τα 3,5 εκατομμύρια τα οποία έδωσε στη Ριέκα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μπότο που αναμένεται από αύριο (04/01) να βρίσκεται στο πόστο του στην Τούμπα για να αναλάβει τα καθήκοντα του θα μιλήσει με τον Αντόνιο Τσόλακ που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και η επαφή τους αυτή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μέχρι πάντως να προκύψει οριστική λύση ο 28χρονος επιθετικός θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά με τα ασπρόμαυρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει αν και πως θα τον αξιοποιήσει.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ