ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η διπλή πρόταση της Μάλμε για τον Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό
Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τον Αντόνιο Τσόλακ, την ώρα που η Μάλμε επιθυμεί την παραμονή του παίκτη.

Η Μάλμε είναι έτοιμη να κάνει την τελική κίνηση για τον Αντόνιο Τσόλακ, που από την 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σουηδία, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει διπλή πρόταση στον Δικέφαλο, που δεδομένα θέλει να παραχωρήσει τον Κροάτη επιθετικό με τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Τονίζουν επίσης ότι κι η Μάλμε θέλει να κρατήσει τον Τσόλακ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στους πρωταθλητές Σουηδίας.

Η πρόταση των Σουηδών αφορά εκ νέου δανεισμό του 28χρονου φορ με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για επιπλέον ένα χρόνο (δηλαδή μέχρι το 2025) ή αγορά των δικαιωμάτων του με 2 εκατομμύρια ευρώ και με τον Δικέφαλο να διατηρεί υψηλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Στα δημοσιεύματα αυτά αναφέρεται επίσης ότι σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων θα παίξει και η παρουσία του Ζοζέ Μπότο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του Δικέφαλου, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Κροάτη επιθετικού και όντως ο Πορτογάλος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ