ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στα χέρια του Δικεφάλου πρόταση για τον Εσίτι

Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Άντερσον Εσίτι βρίσκεται μακριά από τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και στην Τούμπα συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του, έστω και με δανεισμό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους πρόταση για την παραχώρηση του Άντερσον Εσίτι την οποία την σκέφτονται και μάλιστα σοβαρό.

Χωρίς για την ώρα να έχει γίνει γνωστό ποια είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό μέσο και αν η πρόταση αφορά τον δανεισμό του ή την απόκτηση των δικαιωμάτων του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην Τούμπα βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Ακόμη και στο ενδεχόμενο το συγκεκριμένο ενδιαφέρον να αφορά στον δανεισμό του 27χρονου χαφ- και όχι κανονική μεταγραφή- η προοπτική και για τον ίδιο αλλά και για τον ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερη από το να παραμείνει στην Τούμπα και να μην έχει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε είναι πλέον προφανές ότι μετά την ενεργοποίηση του Χάρη Τσιγγάρα αλλά και την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες τα περιθώρια για τον Εσίτι στενεύουν ακόμη περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Εσίτι του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2023 πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής για φέτος μπαίνοντας αλλαγή στον αγώνα με τον Βόλο ενώ προηγούμενα είχε αγωνιστεί και πάλι ως αλλαγή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λαμία στις 12 του Δεκέμβρη.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ