ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις στη Μάλμε για επέκταση του δανεισμού του Τσόλακ 

Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό
Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Αντόνιο Τσόλακ, ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, ο οποίος τόνισε πως επιθυμία της σουηδικής ομάδας είναι να κρατήσει μόνιμα τον 28χρονο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να προτείνει στον ΠΑΟΚ τον εκ νέου δανεισμό του.

Ο δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ στην Μάλμε ολοκληρώνεται στο τέλος του Δεκέμβρη. Στην πραγματικότητα ο Κροάτης επιθετικός που έχει σκοράρει 19 γκολ με τη σουηδική ομάδα έχει να δώσει άλλα δυο παιχνίδια με την φανέλα της πριν τρέξουν οι εξελίξεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ένα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Χάλμσταντ το Σαββατοκύριακο και ένα για το Champions League με τη Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος ο Τσόλακ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλει να σκέφτεται ότι αγώνας στην Ιταλία θα είναι ο τελευταίος του με τη Μάλμε: "Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με την Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω", είπε ο Κροάτης επιθετικός που ακόμη πάντως δεν τα έχει βρει με τους Σουηδούς για νέο συμβόλαιο. "Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα" παραδέχθηκε.

Δηλώσεις για το θέμα της παραμονής του Τσόλακ έκανε και ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον: "Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί" είπε για τις συζητήσεις με τον παίκτη.

Άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να προτείνει στον ΠΑΟΚ τον εκ νέου δανεισμό του: "Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτό. Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ μόνιμα. Αν όμως δεν μπορεί να τγίενι αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση. Το σημείο αφετηρίας είναι ότι πραγματικά όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιος πράγματα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό".

Η θέση του ΠΑΟΚ

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Η ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του έχει οριστεί κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ (30 εκατομμύρια κορώνες), ποσό που αν το δώσει η Μάλμε θα είναι νέο ρεκόρ στις μεταγραφές της. Ο Δικέφαλος δεν θέλει να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του στους Σουηδούς με μικρότερο ποσό και δύσκολα θα συναινέσει σε ανανέωση του δανεισμού του. Και αυτό διότι στην Τούμπα θεωρούν ότι με τις εμφανίσεις που έχει κάνει ο Τσόλακ θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του τον Γενάρη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ